Proeverijen

Niks is zo leuk als een wijnproeverij! De Holy Grape organiseert proeverijen, maar je kunt ze ook zelf organiseren met onze hulp! Verder is het altijd mogelijk om een eigen idee uit te werken in samenwerking met ons, laat ons weten wat je plannen zijn en we denken graag met je mee!

Georganiseerde proeverijen

Tweemaal per jaar organiseert de Holy Grape een proeverij toegankelijk voor het publiek, in het voorjaar en in het najaar, met wijnen toepasselijk voor die tijd van het jaar én oude bekende wijnen. Kijk hiervoor onder het kopje ‘Georganiseerde proeverijen‘, neem een kijkje op één van onze socialemediakanalen en we benoemen het ook altijd op de pagina ‘Nieuws‘. Vaste klanten krijgen vanzelf een e-mail wanneer er weer een proeverij voor de deur staat.

Proeverijen bij jou thuis

Het is ook mogelijk om ons een proeverij te laten organiseren bij jou thuis. Hoe fijn is het om samen met je vrienden of familie in je eigen tuin te genieten van de lekkerste wijnen? Eén van ons komt bij je langs met een selectie wijnen waar je zelf invloed op hebt! Vanaf 5 personen, lees meer: Proeverijen bij jou thuis.
Dit zijn we nog aan het opzetten, dus stuur een e-mail om te informeren naar de mogelijkheden van nu.

High Wine

Lekkere hapjes met bijpassende wijnen, een middag genieten en je hoeft er niet eens de deur voor uit! We komen bij je thuis met de hapjes van een andere lokale ondernemer, Nice to Feed You en de wijnen. Jij hoeft alleen maar je vrienden uit te nodigen. Vanaf 4 personen. Lees meer: High Wine.

Markten

Daarnaast hebben we ook het idee om af en toe op een markt te gaan staan. Niet alleen om flessen te verkopen, maar ook met de mogelijkheid om een (proef)glaasje te schenken. Houd hiervoor de pagina ‘Nieuws‘ in de gaten of neem een kijkje op één van onze socialemediakanalen.

Thuisproeverij

Dit is een eigen concept. Een ‘Thuisproeverij’ bestaat uit een pakketje met verschillende soorten wijn in kleinere flesjes (0,375l, 3 glazen per flesje). Leuk om cadeau te geven of om zelf te proeven als je op zoek bent naar nieuwe wijnen.
Houd ons assortiment in de gaten!